Sweagent Visum till Ryssland
Sweagent Visum till Ryssland
Sweagent Visum till Ryssland

Välkommen till Sweagent

Vi erbjuder allt du behöver för en lyckad resa till Ryssland och Östeuropa.

Vi har 17 års erfarenhet av resor och kan bistå med administrativ hjälp, råd och resehandlingar så att du kan fokusera mer på resan och mindre på byråkratiska förberedelser. Vi ordnar det du behöver - endast visum eller en skräddarsydd resa.

Visum

Det är några saker du behöver för inresa i Ryssland - däribland visum, pass och försäkringsintyg.

Hotell

Vi rekommenderar bra hotell med svensk standard i de största städerna i Ryssland.

Ryssland som resmål

Ryssland är ett fantastiskt vacker och sännande resmål. Läs mer om rekommenderade resmål.

Tips och råd

Viktigt att tänka på när det kommer till kultur, taxi, boende och språk. Undvik vanliga misstag.

Sweagent hjälper dig med visum till Ryssland

Visum i Ryssland och Östeuropa

Visum i Östeuropa kan vara en krånglig process om man inte är van vid pappersarbete.

Precis som i de flesta resmål krävs att man har giltigt pass som går ut minst 6 månader efter avresa från landet. Till skillnad från många andra länder krävs också en inbjudan utfärdad av en officiellt registrerad ryskt turistbyrå (t.ex. hotell).

Man ansöker om visum genom att fylla i en blankett och bifoga försäkringsintyg och fotografi. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Sagt om Sweagent

Tack så mycket, lika bra service som alltid
Michael Sandberg
Sweagent har hjälp oss i många år med resor till Ryssland och vi har alltid varit mycket nöjda med servicen! Alltid lika proffsig, snabb och pålitlig - vi ses snart igen!
Annika Fahlander
Vi åkte till St Petersburg för första gången i April 2011, Sweagent var mycket hjälpsam med flyg, hotell och inte minst med sevärdigheter! Tusen tack vi hade en oförglömlig upplevelse!
Britt och Sven Andersson
Tack för god service! Mitt pass med visum anlände som utlovat på skärtorsdagen och allt var korrekt för jag befinner mig nu i Moskva. Jag och mina vänner har använt er service från och till i 11 år och alltid varit nöjda.
Frida Malmqvist
Vill bara med en kort rad tacka er för ert gedigna arbete då det gäller att få hjälp med att få ryskt visum. När Sweagent har varit involverad vet jag att det inte blir några problem eller förseningar i ansökningsprocessen eller när jag går igenom.
Henric Endoff